WE ROCK THE CRADLE @AS17

 

KING PLAY MUSIC lanceert tijdens Altersonic de We Rock the Cradle Pop-up instore. King Play Music is al 12 jaar werkzaam in de muziekindustrie. Oprichter en producent van inmiddels alweer  11 jaar Altersonic, 8 jaar als promotor en plugger van met name upcoming bands en acts en jury/ coach van onder meer Utrecht Popprijs hebben geleid tot  een nieuw en resultaatgericht artist development traject ‘We Rock the cradle Pop-up instore’.
De kick-off is tijdens de Europese muziekbeurs op 12,13 en 14 januari 2017. Deze pilot staat model voor de landelijke edities met o.a. instore gigs, demospreekuur met o.a. Pinguin Radio, clinics en interessante verhalen do’s & don’ts van de muzikanten zelf.
waar? Amuzino, Gelkingestraat 1 Groningen
“School’s out! Welcome to the real world“
We Rock the Cradle ontdekt, ontwikkelt, begeleidt talent en ondersteunt al jaren de  ambities van opkomende artiesten door artist development en live shows zoals op Altersonic. Hoe kun je jouw ambitie in de praktijk brengen en welke weg kun je dan het beste bewandelen? Wij geven je een zetje (We Rock) in de goede richting. Resultaatgericht en naar de maatstaven van de huidige muziekindustrie. Want aan het begin van je carrière (the Cradle) heb je professionals nodig die je de weg wijzen.
WRTC 2017
Wat is het : Een professionaliseringstraject voor bands en artiesten.
Wat doen we: We gaan voor je aan de slag  als bij een label en organiseren Pop-Up instores in telkens een andere  stad.
Wat doen we niet: De plaat maken en opnemen. Je houdt dus lekker zelf alle rechten op je muziek.
Waarom (zou je het doen):
  1. Je hebt geprobeerd een label te interesseren maar zonder succes.
  2. Je brengt je single, EP of Album uit maar hebt geen Label, promotor en distributeur
  3. Je hebt al wel eens band coaching gehad (of niet) via een poppodium of stichting maar dat stadium ben je inmiddels echt ontgroeid
  4. Je bent eigenwijs en hebt feedback nodig van mensen uit de bizz
Hoe lang duurt het: minimaal 6 maanden
Wat krijg je: Wat je nodig hebt om je plaat onder de aandacht te krijgen. Van management, radio-tv- en pers promotie, begeleiding in marketing, A&R en een aantal gigs in steden waar onze pop-up stores neerstrijken en waar jouw doelgroep komt en waar ook nog je cd’s komen te liggen.
Wat zijn de voorwaarden:
  1. Je muziek is rete-goed
  2. je website en social media zijn op orde
  3. je bent bereid in die 6 maanden er echt voor te gaan
  4. je bent beschikbaar voor promo optredens
 
Is het gratis: Nee, dat is het bij een label uiteindelijk ook niet, we leggen jullie dit graag persoonlijk uit.
mail voor meer info / aanmelding naar: info@kingplaymusic.eu