Mini EP tour Maarten Russchen Band

Maarten Russchen en band gaan in het kader van hun nieuwe EP ‘Better Pack Your Bags’ een mini tour doen in het oosten van het land.

bandfoto-maarten-russchen-band-kleur-copy

Na vele jaren als sidemen heeft Maarten Russchen besloten om zijn eigen weg te gaan. Zijn repertoire en gitaarspel is lang gerijpt en leunt op de basis van jazz en blues. De songs zijn het uitgangspunt waarbij de band live alle ruimte krijgt voor improvisatie, van klein en ingetogen tot voluit gaan.

Het enthousiasme van de live-optredens heeft geleid tot een vervolg in de studio. Op 6 november 2016 wordt de EP Better Pack Your Bags uitgebracht, gevolgd door een aantal optredens in clubs. Voor 2017 richt de band zich op kleine en middelgrote festivals.

Maarten Russchen – gitaar/zang
Hans de Wild – Hammond
Maarten Bakker – bas
Peter Weissink – drums

vrijdag 4 nov – Café de Cactus Hengelo
zaterdag  5 nov – Buffies Heino
zondag 6 nov – GroofZ